Broadway Dance Center ® Tánciskola Táncstúdió Bérelhető Sport-, Rendezvény- és Próba Termekkel Terem Helyszín-Bérlés Budapest

Mennyibe kerül ha táncolni szeretnék? 

Táncstúdiónk, a Broadway Dance Center ® árai a tánctanfolyamokat és a tréningeket folyamatosan látogató, azaz TÁNCBÉRLETTEL RENDELKEZŐ VENDÉGEINKNEK KEDVEZ leginkább. A táncbérleteket egy előre kiválasztott tanárhoz tudod megvásárolni.

A tánctanfolyamaink egyes szintjei általában 8-24 alkalomból (8-24 x 60 perc) állnak, azaz egy pl. kezdőként elindított tánctanfolyam általában 8-24 táncóránként vált szintet és folytatódik tovább eggyel haladóbb szinten a tanfolyamok intenzitásától függően. A legtöbb klubtagunk kezdetben hetente egy alkalommal táncol nálunk, így egy alap 15.500 Forintos, 8 alkalmas táncbérlet kb. 2 hónapra elegendő.

Tehát egy heti 1 alkalmas tánctanfolyam
HAVONTA  7.750.- Forintodba kerül,
feltéve ha kibírod, hogy csak heti egyszer jársz. 

Broadway Dance Center ®

Á L T A L Á N O S   Á R L I S T A 

Terembérlés Díjak >

Érdemes mindig bérletesnek maradni 

A megvásárolt táncbérleted érvényességi idején belül iskolánkban automatikusan klubtagnak minősülsz és ezzel együtt számos kedvezményt vehetsz igénybe bizonyos tánctanfolyamokon. Ilyen kedvezmények az adott tánctanároknál már elvégzett tanfolyamszintjeiden igénybe vehető gyakorló részvétel (féláras gyakorlójeggyel), vagy szükség esetén a fiú/lány arány kiegyenlítése céljából történő ingyenes „meghívásos idegenlégiós” ismétléses részvétei lehetőség.

FONTOS!

A bérletek megvásárolt alkalmait csak az érvényességi időn belül használhatod fel!
Az érvényességi időn belül fel nem használt alkalmaid elvesznek.

A táncbérleteket mindig a kiválasztott óra/tanfolyam TANÁRÁHOZ VAGY EDZŐJÉHEZ VEDD (pl. Salsa Levi, Tóth-Laki Dóri, stb.) Az egyes tánctanárok tanfolyam kínálatán belül a tanár bármely tanfolyamára érvényesek. Tehát ha szeretnél járni egy kezdő I. salsa tanfolyamra pl. hétfőnként és egy kezdő II. salsa tanfolyamra szerdánként, azt 1db Salsa Levi-hez szóló táncbérlet váltásával is megteheted.

Táncklubunk leggyakrabban 60, 75, 90 és 120 perces táncórákat tart, amelyből max. 5-10 percet terem-elhagyásra és szellőztetésre tartunk fenn.